Anmeldelser


Hør hvad andre kunder har fået hjælp med.

 

Anders - Pædagog

Køb: Privat træning

Det har virkeligt været lidt af en øjenåbner at starte op og få lavet en screening og et mobilitet træningsprogram af Nicklas "Level op" Kreutzfeldt.

Jeg har altid haft en holdning til tingene og til min overraskelse åbenbart også til hvordan jeg rent fysisk skulle og kunne bevæge mig. "Husk at træk vejret Anders" sagde han og i løbet af den følgende times screening blev hele min fysiologiske forståelse vendt på hovedet. Det var hård kost og virkelig en øjenåbner at være "dårlig" til at kunne bevæge min egen krop og lemmer. Vi gennemgik mit bevægelsesmønster og Nicklas lavede efterfølgende et træningsprogram til mig.

"hang loose" sagde Nicklas, "du skal lade din krop bevæge sig, som den vil, og ikke som du gør dig forestillinger om at den skal". Det skulle vise sig, at være vise ord, som krydret med en fantastisk indsigt og en teknisk detaljeret tilgang, allerede samme dag gjorde en verden til forskel for mig. Jeg tog i fitness world og løb jeg for første gang i et årti uden smerter i ryggen. Jeg kunne fysisk mærke hvordan min krop, og særligt ryg, fik plads og lov til at være sig selv, hvordan jeg gav slip på spændinger og hold, og hvordan min krop gav efter, som et gammelt trægulv der havde stået for længe i den bagende sol. Jeg er sidenhen blevet mere mig, min krop den knager stadigvæk (på den gode måde) og hist og her bliver den nærmest vækket fra de døde og til live igen, som om jeg genfinder tabt land og konstruere kort over det nyfundne landskabet. Nicklas er super fed, nærværende og behagelig (og mega nørdet). Det var en hård omgang at stå ansigt til ansigt med min egen fysisk, bevægelsesfrihed eller mangel på samme men det er en oplevelse jeg vitterligt aldrig ville have været foruden. Her et par måneder senere tikker der fortsat en mail ind i ny og næ "Hey Anders, hvordan går det krop og program?". Jeg giver Nicklas mine varmeste anbefalinger og en høj femmer (high five) for bare at være super fucking nice, pisse fed og mega kompetent.

Anders Bloch
Skærmbillede 2018-11-20 kl. 16.12.31

Simone - Selvstændig coach

Køb: Privat træning og holdtræning

Jeg har haft en-til-en sessioner med Nicklas og går pt. på et træningshold, hvor vi arbejder med mobilitetstræning for hele kroppen, med specifikke fokusområder fra gang til gang. Og jeg synes, at begge dele er noget af det fedeste! Jeg har i mange år døjet med smerter forskellige steder i kroppen og har prøvet mange forskellige behandlingsformer (Fysioterapi, osteopatisk, kiropraktor, z-health, styrketræning mm.) uden at det har gjort noget betydeligt for mine henvendelsesårsager.

Jeg har lært om moderne smertevidenskab flere gange før, men det er først med Nicklas, at den viden har sat sig som en kropslig bevidsthed. Jeg er ikke længere bange for at bruge min krop. Heller ikke i yderpositioner. Heller ikke når det gør ondt. Jeg kan i langt højere grad kende forskel på en smerte, der fortæller mig, at jeg skal lade være med at lave en bevægelse, og én, der fortæller mig, at jeg er ude i ukendt territorie, men at der ikke er noget galt. Og jeg har fået lyst til at bruge kroppen. Mere. Og på mange flere forskellige måder. Jeg er i en udforskningsproces omkring, hvad min krop kan og hvad jeg kan med min krop og i den proces er Nicklas en stor inspiration.

Jeg har stadig smerter og spændinger og forskelle på højre og venstre side, som jeg gerne vil minimere. Men jeg kan løbe længere uden smerte i knæet. Og jeg kan kigge mig over skulderen på cykelstien uden smerter i nakken. Så der er fremgang. Og fremgangen er i mine egne hænder. Jeg skal ikke gå til andre behandlere, for at blive fikset. Jeg kan reparere mig selv. Og Nicklas har uddannet mig til at forstå så meget, at jeg i princippet ikke ville behøve at komme hos ham igen. Men jeg vender tilbage. Fordi det er for fedt. Og fordi jeg er gået fra ikke at gide at træne til at være kæmpe fan af at bevæge mig.

Nicklas - Pædagog

Køb: Privat træning og hold træning

Nicklas har givet mig en hel ny forståelse af "bevægelse af kroppen". Træningen med Nicklas føles som om jeg bliver ført tilbage til det mest naturlige element vi mennesker har mistet, nemlig bevægelse.
Hvis man holder af en sport eller hobby som kræver bevægelse, vil jeg til hver en tid anbefale hans workshops. Han kalder det selv "træningen til at du kan træne" og det giver 100% mening.
Personligt vil jeg gerne kunne bevæge mig når jeg er 80 år gammel og jeg føler det er igennem Nicklas træning og passion at jeg kan opnå det. Han er en inspiration!
Nicklas-edited
Jens Andersen

Jens A.

Køb: Online 1:1

Nicklas er en oprigtig, hjælpsom og super dygtig træner der forstår sit felt. Selv om man er online klient sørger Nicklas for, at man stadig kan blive holdt i hånden igennem forløbet, med altid grundige og detaljeret svar på alle spørgsmål, store som små. Skulle uheldet være ude og man stadig føler sig tabt bag en vogn, så kan man være heldig, at Nicklas sender en lille forklarende video - det er dælme service.